6 legendarische films van The King of Rock and Roll

ELVIS PRESLEY

Herontdek zijn veelzijdige acteertalent


Op 16 augustus was het alweer 43 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. The King was een veelzijdig fenomeen: hij deed vrouwenharten sneller slaan als zanger op het podium, maar bewees zich ook een geweldig acteur. Nu kan u bij Primo 6 geweldige films verzamelen met Elvis in erg uiteenlopende glansrollen: van het bekende muzikale drama Jailhouse Rock tot het komische Girl Happy en de westernklassieker Charro!.

VANAF 18 AUGUSTUS, ZES WEKEN LANG BIJ PRIMO VOOR SLECHTS €5,90 PER DVD

18/08/2020 | Jailhouse Rock

Jailhouse Rock


Een van de beste manieren voor een Elvisfan om aan zijn trekken te komen, is naar Jailhouse Rock te gaan, de bioscoophit die volgens critici Elvis’ beste film is. De King speelt Vince Everett, die na een caféruzie wegens doodslag in de gevangenis belandt. Met zes Elvis-songs waaronder Treat Me Nice, I Wanna Be Free en natuurlijk Jailhouse Rock.

25/08/2020 | Girl Happy

Girl Happy


Voorjaarsvakantie in Fort Lauderdale. De perfecte tijd en plaats voor een meisje, een jongen en een strandlaken … en voor een bioscoophit met Elvis Presley in Girl Happy. Met zijn hoofdrol in deze wervelende, vrolijke film veroverde hij een plaats tussen de grootste bioscoopsterren. Met vrolijke muziek als Do the Clam, Good News, Puppet on a String, de titelsong en acht andere nummers.

01/09/2020 | Stay Away, Joe

Stay Away, Joe


Elvis kampt met stekelige problemen in het land van de cactus! Net als Navajo-rodeoster Joe Lightcloud alles voor elkaar heeft, gaan zijn plannen in rook op. Een getalenteerde cast van ervaren acteurs staat Presley bij in deze vrolijke film die werd opgenomen in en rond het prachtige Sedona in Arizona. En aangezien de beminnelijke Joe gespeeld wordt door Elvis, ontbreekt het ook niet aan plezier en muziek (de titelsong en Dominique).

08/09/2020 | Kissin’ Cousins

Kissin’ Cousins


Alsof je dubbelziet. In het luchthartige plattelandsverhaal Kissin’ Cousins speelt Elvis Presley een dubbelrol. Tijdens een missie die veel weg heeft van een wespennest, moet Josh de Tatums overhalen om het leger hun land in de Smokey Mountains te laten gebruiken als raketbasis. Een handvol liedjes (Barefoot Ballad, Tender Feeling, de titelsong en 7 andere nummers) en opzwepende dans dragen bij aan de genoegens van deze film.

15/09/2020 | Charro!

Charro!


De voormalige outlaw Jess Wade (Elvis) wordt onterecht beschuldigd van een diefstal van een kanon bij de Mexicaanse revolutionaire strijdkrachten. Deze keer geen vrolijke Elvis die achter de vrouwen aanzit en om de zoveel tijd uitbarst in liedjes, maar een serieuze Elvis met stoppelbaard en zonder gezang!

22/09/2020 | Live a Little, Love a Little

Live a Little, Love a Little


Alleen maar werk en geen pleziertjes? Niet voor Elvis! Greg heeft twee banen tegelijk: één voor een uitgever van een blootblad, en één voor een reclamejongen. Met deze film waagt Elvis zich voor het eerst in zijn filmcarrière aan een meer “volwassen” komedie. En dat betekent genieten! Vier vrolijke songs, waaronder A Little Less Conversation, verlevendigen het verhaal.

Uw voordeel als Primo-abonnee!

Het hele pakket voor slechts €29,50

Ontvang de 6 dvd’s in één keer

1 dvd gratis!

GRATIS thuisgeleverd

Ontdek in uw abonneebrief van 18 augustus hoe u van deze voordelen kan genieten

Nog geen abonnee?

Wilt u ook graag van deze voordelen profiteren? Maar u bent nog geen Primo-abonnee?
Klik op de knop en breng dit snel in orde

Ik word abonnee